Щодня кипить робота: парки Дніпра готують до весняно-літнього сезону

парки

З потеплінням у рекреаційних зонах Дніпра активізувалися роботи з післязимового благоустрою. Щоденно у парках, скверах прибирають сухе листя, дрібне сміття, що ховалось під снігом, обрізають дерева. 

За словами директора комунального підприємства «Міська інфраструктура» Олексія Теслі, розпочалося і обробляння рослин спеціальною сумішшю, яка в подальшому захистить їх від шкоди комах.

парки1

«У парку ім. Писаржевського прижилися усі 590 кущів ялівцю, висаджених восени в рамках безстрокової акції #Дніпро_Квітучий. Вони відмінно перезимували і тепер їх готують до теплого сезону, зокрема й обробляють  спеціальною сумішшю для захисту від комах.

Таку ж процедуру проводять для всіх хвойних рослин у парках міста. Тільки-но буде запущено систему поливу, газони у парках мініралізуємо, поки їх ретельно прочищають. Загалом зараз проводимо упорядкування територій усіх зелених зон, які на балансі», – підкреслив Олексій Тесля.

Нагадаємо, раніше ми писали Внесены изменения: как будет ходить общественный транспорт в Днепре   "Будем реагировать жестко": заммэра Днепра рассказал, кому плакать и оправдываться уже поздно