Парки і сквери Дніпра оновлюють від зими (ФОТО)

photo_2022-04-08_14-08-14

У дніпровських парках і скверах продовжують наводити лад після зими, масово висаджують клумби. Такі роботи активно проводять і у сквері Клюєва. Нині його територію цілком очистили від залишків минулорічної листви та дрібного сміття, а зараз взялися за наведення краси – висадили різноманітті квіти на клумбах, передає Горсовет.

За словами директорки комунального підприємства «Дирекція територій та об’єктів рекреації» Сусанни Живілової, висаджені у сквері минулої осені 400 кущів чубушника та 16 саджанців черемхи прижилися і скоро заквітнуть.

photo_2022-04-08_14-07-56

Сьогодні висадили на центральній клумбі поміж багаторічних зелених насаджень нові квіти. Працюємо також і над видаленням сухостою – зрізаємо посохле гілля, яке становить небезпеку для перехожих та створює захаращений вигляд локації. І надалі плануємо працювати на цій локації, щоб мешканці району мали упорядковану зелену зону для відпочинку», – підкреслила Сусанна Живілова.

Сусанна Живилова

Зі свого боку інженерка садово-паркового господарства КП «Дирекція територій та об’єктів рекреації» Тетяна Демченко зазначила:

На клумбах оновили візерунок з ірисів, півоній, заячої капусти. Також підсадили наші улюблені чорнобривці, які не потребують спеціального догляду та квітнуть з травня і до самих морозів».

photo_2022-04-08_14-08-00

photo_2022-04-08_14-08-07

Раніше ми повідомляли, Війська рф не мають сил, аби зайти на Дніпропетровщину та прорвати збудовану тут оборону - Корбан (ВІДЕО).