Переселенці з Донеччини відкрили у Дніпрі ще одну пекарню

pekari

Дмитро – переселенець з Донеччини, який відновив сімейний бізнес у Дніпрі. Сім’я Горбачових має давню традицію у сфері громадського харчування. Ще у 2015 році вони відкрили пекарню в Торецьку, але через окупацію міста були змушені переїхати до Дніпра. Про це повідомляє «Наше місто» з посиланням на ДніпроTV.

Перша пекарня Горбачових у Дніпрі відкрилася на правому березі міста. Вона швидко стала популярною серед місцевих жителів. Недавно Дмитро відкрив другу пекарню на лівому березі.

«Ми працюємо тут 5-й день, і я вам хочу сказати, що люди тут один одному швидко все розповідають. У перший день до нас прийшов такий цікавий дідусь, побажав нам гарного відкриття, але попередив, що якщо нам не сподобається, то ходити сюди ніхто не буде. Він узяв у нас тоді кілька буханців хліба, узяв якусь солодку булку і пішов. Наступного дня в мене за цим хлібом стояла вже черга», — розповідає власник пекарні Дмитро Горбачов.

Сімейна пекарня Горбачових – приклад того, як можна подолати труднощі і відновити бізнес навіть у складних умовах. Вони продовжують працювати над тим, щоб їхня пекарня стала ще популярнішою.

Детальніше – у відео.