Персонал "Дніпрогазу" на сторожі газового фронту

photo_2022-04-06_16-22-16

В умовах воєнного стану спеціалісти АТ «Дніпрогаз» щоденно стежать за станом газорозподільної системи Дніпра та Дніпровського району, передає Горсовет.

Попри воєнні дії, підприємства критичної інфраструктури продовжують свою роботу в посиленому режимі.

Спеціалісти АТ «Дніпрогаз» щоденно виокнують роботи на системі газопостачання Дніпра та Дніпровського району. Серед робіт, які здійснюються персоналом компанії – технічне обслуговування газорозподільних мереж та споруд на них, перевірка технічного стану ГРП, газорегулюючого обладнання тощо.

Такі роботи мають планово-попереджувальний характер. Вони проводяться з метою виявлення витоків газу, дозволяють попередити аварійні ситуації та забезпечують надійну та безперебійну експлуатацію системи газопостачання.

Так, у березні газовики виконали комплексно-приладове обстеження майже 46 км газопроводів, технічний огляд 215 ГРП та 774 ШРП, регулювання обладнання у 84 ГРП та 185 ШРП, технічне обслуговування 16 ГРП та 40 ШРП. 

Не зупиняємось!

Працюємо задля безпеки наших клієнтів!

Тримаємо економічний фронт регіону заради нашої спільної Перемоги!

Раніше ми повідомляли, Прихисток для тварин: у Дніпрі КП «Зооконтроль» приймає домашніх улюбленців, зокрема із зони бойових дій.