Петро Порошенко доручив Максиму Курячому очолити організацію «ЄС» Дніпропетровської області

кур1

На з’їзді партії «Європейська солідарність» Максиму Курячому доручили очолити обласний партійний осередок.

7 червня у Києві відбувся з’їзд політичної партії «Європейська солідарність». Під час промови лідер політсили Петро Порошенко оголосив завдання та стратегію партійного будівництва та комунікації як із потенційними партнерами, так і внутріпартійні. Зокрема, у цьому році на партію чекають певні кадрові зміни, зважаючи на реальну діяльність депутатського корпусу. 

кур

Однією з головних новин з’їзду стало доручення Петра Порошенка очолити Дніпропетровську обласну організацію «ЄС» Максиму Курячому, який очолював обласний передвиборчий штаб під час місцевих виборів, а зараз є головою фракції «Європейська Солідарність» у Дніпропетровській обласній раді та очолює комісію з питань екології та енергозбереження.  

Ми не будемо перетворюватись на «закритий клуб обраних», як це робиться у деяких політичних силах, –  наголосив Петро Порошенко, –  ми маємо прагнути до максимальної відкритості. Більше того, вже цієї осені серед депутатського корпусу та членів «ЄС» можуть відбутися зміни, зважаючи на результати активності кожного. 

Лідер «Європейської солідарності» підкреслив, що політсила не має намірів «тягнути ковдру на себе» і готова до конструктивного діалогу заради об’єднання демократичних сил навколо спільних ідей європейської інтеграції як на національному рівні, так і в кожній окремій області на рівні місцевого самоврядування та регіональних осередків. Тож велика ставка робиться саме на людей, які здатні втілювати ідеї на всіх рівнях, зокрема у регіонах. 

Під час проведення з’їзду керівники «Європейської Солідарності» неодноразово відзначали ефективну роботу представників Дніпра, тож доручення Максиму Курячому очолити Дніпропетровську обласну організацію «ЄС» є визнанням системної та наполегливої командної роботи. 

Курячий_Порошенко

Це велика честь та велика відповідальність для мене, –  відзначив Максим Курячий. –   Дякую керівникам-однопартійцям за довіру. Дякую, що так високо оцінили роботу нашої команди під час місцевих виборів та бачать в нас потенціал. У нас дійсно є енергія та бажання втілювати ідеї європейської інтеграції, продовжувати шлях реформ на місцевому рівні. А головне, у нас для того є найцінніший ресурс – люди, які готові працювати. Тож разом ми робимо наступний крок у роботі організації «ЄС» Дніпропетровської області.

Максим Курячий підкреслив, що у Дніпропетровській області «ЄС» продовжить стратегію укріплення опозиційного протистояння некомпетентності влади та проросійсько налаштованим політикам. 

Бути опозицією у нашому розумінні – це переходити від слів до діла, думати, хто та яким чином може втілювати проєкти та ідеї в життя, реалізовувати їх на місцях. Дніпропетровська область має величезний політичний та інтелектуальний потенціал, тому наше завдання виступити центром об’єднання людей та ідей, які стануть у нагоді не лише області, а й Україні в цілому.