Петро Порошенко: наступний комплект оптичної розвідки збираємо для 72-ї бригади імені Чорних Запорожців

поор

Наступний комплект для оптичної розвідки, який буде придбаний і доставлений на фронт коштом Фонду Порошенка та волонтерів, призначений для 72-ї ОМБр імені Чорних Запорожців. 

Про це п’ятий Президент, лідер партії «Європейська Солідарність» Петро Порошенко повідомив під час благодійної акції «Музично-кулішева субота», організованої Святославом Бойком – відомим музикантом, волонтером, лідером гурту «Широкий Лан». Порошенко також повідомив, що у понеділок знову разом з однодумцями їде на Схід

поор1

Я в понеділок поїду в Нью-Йорк. Бо смуга оборони 10-ої бригади – це Зайцево, Шуми, Нью-Йорк. У 10-ту бригаду, куди ми передаємо бригадний комплект спостереження, закриваючи нашу роботу, яка коштує 765 тисяч гривень. А ще сітку купуємо, генератори, всього буде майже мільйон. Половину як завжди дає наш з Мариною фонд, а половину – ви. 3 тисячі українців, які взяли участь зі «Справою Громад» для того, щоб це стало можливим – це круто. Разом ми робимо дуже корисну справу, – наголосив Петро Порошенко.

поор2

А ще фантастичні музиканти – і Святослав Бойко, і Христина Панасюк поїдуть для того, щоб тримати дуже високо бойовий дух наших воїнів, – зазначив Петро Порошенко.

поор3

 
Він також подякував за підтримку благодійного проекту компанії «Розетка».

Хочу подякувати «Розетці» з Чечоткіним, бо він нам дає фантастичні знижки для того, щоб ми генератори, які називаються «Розетка», теж привезли на фронт нашим воїнам. І цим ми будемо займатися постійно, – говорить Петро Порошенко.

Як відомо, Порошенко разом з волонтерами для 10 ОГШБр, яка контролює 10% лінії фронту, купили повний комплект оснащення для відеоспостереження.

поор4
 
 27 травня Петро Порошенко під час поїздки на Донеччину передав 10-й окремій гірсько-штурмовій бригаді один з комплектів відеоспостереження.

поор5
Наступні комплекти оптичної розвідки для батальйону 10 ОГШБр були придбані протягом червня. Як розповів п’ятий Президент України, лідер партії «Європейська Солідарність» Петро Порошенко, активісти ГО «Справа Громад» спільно з українцями шляхом краудфандингу всього за два дні зібрали кошти й купили вкрай важливе обладнання для українських військових.

поор6

поор7

поор8

поор9

Джерело