Петро Порошенко жорстко відповів ОПЗЖ: Крим захопив Путін, а ви – його «п’ята колона» (ВІДЕО)

48F499CD-C6A1-4EAB-A278-8693C15D0087-1024x683-678x438

Петро Порошенко з трибуни Верховної Ради жорстко відповів нардепу від ОПЗЖ Нестору Шуфричу про Крим.

Про це повідомляє "Горсовет" з посиланням на "Європейську Солідарність".

«Незважаючи на те, що в мене інавгурація була в червні, коли вже декілька місяців тривала російська анексія і окупація, до сих пір ОПЗЖ не можуть розібратися, хто ж винен в анексії і агресії. Ми від імені всього залу інформуємо вас, що прізвище цієї людини – це Путін. Той, хто подав своїй Раді Федерації закон про право використання російських військ за кордоном. Той, хто ввів війська. Той, хто вбивав кримських татар і українських патріотів. Той, хто захоплював і кидав їх у тюрми, і Ахтем Чийгоз може яскраво вам це розповісти», – наголосив Петро Порошенко.

«Якби ви розплющили очі і перестали виконувати завдання країни-агресора, насаджуючи тут тези російської пропаганди, які ви до сих пір мали можливість розповсюджувати через свої канали, які на щастя закриті», – зазначив Порошенко.

«Хочу наголосити, що за часів Порошенка ви спробували купити ці канали за декілька тижнів до завершення моєї каденції. Тоді ви лише хвалили і «топили» за Зеленського. А зараз, коли вас позбавили права обдурювати українських людей, весь цей зал підтримує це рішення. Путін… ви самі зрозуміли, хто», – резюмував Петро Порошенко, натякаючи на відому фанатську пісню про кремлівського господаря.