Під час ворожого обстрілу Запоріжжя та передмістя загинула одна жінка, ще троє людей отримали поранення

ракета

Сьогодні під час обстрілу рашистами Запоріжжя та передмістя загинула одна жінка, ще троє людей отримали поранення.

Про це повідомив секретар Запорізької міської ради Анатолій Куртєв, передає Gorsovet.

Сьогодні, близько третьої години ночі, під час повітряної тривоги, ворог знову атакував околиці одного з районів міста. За попередньою інформацією обласної військової адміністрації, окупанти застосували ракетну систему залпового вогню. Також повідомляється, що обстріл вівся з Василівського району. Чотири випущені ракети поцілили в один з інфраструктурних обʼєктів Запоріжжя. Є незначні руйнування. На жаль під час обстрілів троє людей постраждало, а ще одна жінка загинула. Висловлюємо співчуття рідним та близьким загиблої. Вкотре прошу кожного з вас берегти себе. Не нехтуйте сповіщеннями про повітряну тривогу, але при цьому не піддавайтесь паніці та спокійно, з дотримання усіх правил безпеки, слідуйте до безпечних місць", - зазначив секретар міськради.

За його словами, що стосується ситуації на лінії розмежування на Запорізькому напрямку, то на даний час суттєвих змін вона не зазнала. Ворог продовжує обстрілювати позиції наших військ вздовж усієї лінії зіткнення. Окрім того, протягом минулої доби противник вів повітряну розвідку у Пологівському районі та поблизу Новояковлівки Запорізького району. Також, за інформацією Генштабу, окупанти намагалися вести штурмові дії у напрямку Єгорівка – Шевченкове, але успіху не мали і відійшли.

Ми дякуємо нашим професійним захисникам та захисницям, які героїчно стримують путінську навалу та професійно захищають рідний край.

Впевнені в наших Збройних силах та в українській Перемозі.

Слава Україні!

Героям слава!", - написав Анатолій Куртєв.

Раніше ми повідомляли, Харків пережив одну з найтрагічніших ночей з початку війни.

Також Стало відомо, що за вибухи налякали вночі Запоріжжя.

Ще Вночі під Дніпром ворог накрив з артилерії житлові будинки, школу та церкву.