Під Кам`янським двоє чоловіків злили з сільськогосподарської техніки майже 800 літрів дизеля

краж1

Майже 80 літрів дизельного пального вкрали зловмисники, зливши його з сільськогосподарської техніки. Інцидент стався у Кам`янському районі, повідомляє Gorsovet.

Затримати зловмисників вдалося, коли вони вже продали вкрадене пальне та витратили грощу на власні потреби. Серед підозрюваних є чоловік, який раніше працював на цьому підприємстві, тому добре розумівся на будові та експлуатації сільськогосподарської техніки іноземного виробництва.

Під час слідчих дій поліцейські встановили, що 2 червня близько 23:15 чоловіки на автомобілі приїхали до лісопосадки поруч із підприємством. Один із підозрюваних залишився чекати в автомобілі, а інший проник на територію комплексу. За допомогою насоса та гумового шлангу він злив з паливного баку трактора 400 літрів дизельного пального. Потім каністри завантажили до автомобіля та поїхали з місця події, - йдеться у повідомленні Нацполіції Дніпропетровської області.

Цікаво, що наступного вечора чоловіки знову залізли на територію комплексу та злили з паливних баків трактора та комбайна ще 360 літрів дизельного пального.

Поліцейські відділення поліції № 3 Кам`янського РУП затримали крадіїв. Ними виявилися двоє жителів одного із селищ Кам`янського району 19 та 25 років. Викрадене пальне підозрювані перепродали, а гроші витратили на особисті потреби. На даний час слідчі встановили два факти крадіжки з території комплексу. Досудове розслідування триває, - додають у поліції.

21 жовтня чоловікам повідомили про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Зловмисникам загрожує до восьми років ув'язнення.

Нагадаємо, у Дніпропетровській області за 15 тисяч доларів обіцяли виїзд за кордон військовозобов'язаним під виглядом волонтерів.