Під Кривим Рогом ликвідовано майже півсотні окупантів та сім одиниць техніки

MyCollages - 2022-08-02T221533.022

На Криворізькому напрямку фронту окупанти зазнали значних втрат у живій силі та техніці. За інформацією Оперативного угрупування військ "Каховка", ліквідовано 47 окупантів та 7 одиниць броньованої та автомобільної техніки ворога. Про це повідомив голова Криворізької міської військової адміністрації Олександр Вілкул, передає Gorsovet.

За його даними, оперативна ситуація на Криворызькому напрямку фронту напружена, але повністю контролюється Збройними силами України.

За даними Генерального штабу ЗСУ та Оперативного Командування "Південь", основні зусилля противник зосереджує на недопущенні просування наших військ. Ворог намагається підтягувати резерви живої сили та техніки з кримського напряму та проводить розвідку безпілотними літальними апаратами. В напрямку Сухий Ставок - Лозове ворогом відбулась спроба ведення штурмових дій силами спецвзводу за підтримки БТР та танкового взводу. Ворог успіху не мав та з втратами відійшов. Ще раз підкреслюю, у нас потужні лінії оборони, у нас є зброя, у нас мотивовані війська, тому ситуація повністю контрольована, - повідомив Вілкул.

Нагадаємо, бригада з Дніпропетровщини пересунула лінію фронту на Ізюмському напрямку.