Під Нікополем розлютована артобстрілами вівчарка накинулася на своїх господарів

MyCollages - 2022-12-08T184817.098

У Нікопольському районі домашня німецька вівчарка покусала своїх господарів - літнє подружжя та їх сина. 64-річна жінка отримала страшні травми, її 68-рячний чоловік постраждав трохи менше, а 45-річний син відбувся саднами та синцями. Про це розповіла у соцмережі медик  Валентина Марченко, повідомляє Gorsovet.

За її словами, після прибуття на виклик фельдшер швидкої допомоги Оксана Кулібаба застала жахливу картину.

Постраждалі: сімейне подружжя - чоловік 68 років, жінка 64 років та їхній син – чоловік 45 років. Найбільше постраждала жінка – у неї діагностовано множинні укушені рани обох передпліч, відкритий перелом обох кісток лівого передпліччя, укушені рани правої кисті, часткова травматична ампутація третього пальця цієї кисті. У її чоловіка також множинні укушені рани лівого передпліччя і дефект тканини на ньому – в глибині рани зіяє відкрита кістка. У їхнього сина – незначні садна та синці в ділянці кистей, - йдеться у дописі Валентини Марченко у соцмережі. 

Якщо сину садна та порадили звернутися до сімейного лікаря, то його батьків після першої допомоги госпіталізували в Нікопольську міську лікарню.

Подружня пара розповіла, що собака їхня, домашня. З дитинства характер у пса був відлюдькуватий, агресивний. Особливо він недолюблював сина господарів і неодноразово кидався на нього, коли той приходив провідати батьків. В той нещасливий день син в черговий раз прийшов до батьків, собака гуляла по подвір’ю, і коли він відкрив хвіртку, щоб зайти в двір, собака знову ж таки, кинувся на нього. Мати з батьком почали рятувати сина, а собака оскаженіла повністю і почала несамовито кусати господарів. Їм вдалося вирватися від пса, вибігти на вулицю, закрити за собою хвіртку і побігти за допомогою до сусідів, які уже і викликали ЕМД, а також подзвонили дільничному поліцейському, тому що собака продовжувала голосно гавкати, рвала хвіртку, намагалася перескочити через паркан, - розповідає медик.

Господарі собаки припускають, що його агресія виросла в зв’язку з постійними артилерійськими обстрілами селища, в якому вони проживають і це зробило відбиток на психіці собаки.

Від цієї клятої війни страждають не тільки люди, а й тварини, які змушені перебувати в постійному стресовому стані, - додає автор поста.

пост

Нагадаємо, у Кривому Розі знайшли мертвими хлопчиків, яких шукали два тижні.