Під Запоріжжям ракета від ворожого "Граду" впала впритул до житлового будинку та не розірвалася. Відео

MyCollages - 2022-11-04T092428.168

У Запорізькій області ракета від ворожого "Граду" "прилетіла" у одне з домогосподарств та вткнулася у підлогу у сараї, впритул до будинку. На щастя вона не розірвалася. Ліквідувати наслідки обстрілу допомогали сапери інженерної роти Запорізької окремої бригади тероборони, повідомляє Gorsovet.

Мешканка одного з населених пунктів Запорізької області, під час обстрілу російськими окупаційними військами, отримала дві новини: погану та гарну.
Погана - ракета від "граду" пробила стіну та вткнулася у підлогу у сараї, впритул до будинку. Гарна - ракета не розірвалася. Про це було повідомлено "куди та кому потрібно", - йдеться у повідомленні Регіонального управління Сил територіальної оборони "Схід" ЗСУ.

Сапери, які прийшли на допомогу, обстежили місце події, виявили рівень небезпеки та прийняли рішення ліквідувати загрозу без підриву на місці. Бо в такому випадку, будинок зазнав би руйнування..

Все було зроблено фахово, залишки ракети вилучені із підлоги та вивезені для підриву на полігоні, - додають у регіональному управлінні тероборони.

Нагадаємо, десантник бригади з Дніпропетровщини збив ворожі літак та геликоптер.