Підготовка учасників УТВ до показових виступів та майстер-класів з черлідингу

6353FFFA-12EF-4456-BC52-76F030AECB01

Дніпро – перше місто, де проєкт «Університет третього віку» повністю фінансується коштом міського бюджету. Це надає можливість запропонувати слухачам похилого віку широкий спектр активностей та подій, які абсолютно безкоштовні для них. Новий спортивний напрям "Черлідинг" для учасників "Університету третього віку" був оголошений ще на початку минулого року, але через обставини війни його розвиток призупинявся. В цей час відповідно до бажань містян спортивний напрям "Черлідинг" був відновлений і всіх охочих гідних віку мешканців запрошують долучитися. Заняття проводяться на двох різних локаціях – на правому та лівому берегу міста – для зручності учасників.

«Наш соціальний проєкт пропонує різні безкоштовні заняття за спортивними напрямами, навчальними програмами, дозвілля. Черлідинг — новий напрям. У вересні плануємо зробити його яскраву презентацію з майстер-класами, показовими виступами наших учасників, де вони продемонструють чого вже навчилися, які навички опанували. Тож запрошуємо до дружньої родини УТВ на черлідинг», — розповіла головна спеціалістка управління з питань розвитку соціального захисту населення департаменту з питань місцевого самоврядування, внутрішньої та інформаційної політики Дніпровської міської ради Вікторія Дерець.

За словами тренерки, голови федерації з чирлідингу у Дніпрі Анни Бузовері, заняття проводяться вже другий тиждень.

«З нашими пані приємно репетирувати, оскільки вони випромінюють енергійність, велике бажання навчатися і удосконалювати навички. Для учасників буде можливість брати участь у міських, обласних та всеукраїнських змаганнях із черлідингу. Якщо наші пані добре себе зарекомендують на всеукраїнських змаганнях, то у них є шанс потрапити на чемпіонати Європи, міжнародні турніри. Для наших пані обрали Pol Dance. Це робота з помпонами, хореографія».

Учасниця УТВ Олена Доценко в «Університеті третього віку» з першого дня його роботи.

«Заняття з чирлідингу відвідую двічі на тиждень. Вивчаємо відповідні вправи, їх удосконалюємо, а головне — тренуємося виконувати гуртом, у цьому ж і цікавинка чирлідингу. Це драйвово, цікаво рухатися разом під музику і ритми. Отримую неабияке задоволення. А ще завдяки заняттям з чирлідингу ми виходимо з депресивного стану, позбавляємося страхів, які переживаємо через війну. Цей релакс словами не передати. Після тренувань повертаюся додому окриленою», — додала пані Олена. 

Проєкт "Університет третього віку" відкритий для жінок віком від 55 років та чоловіків віком від 60 років. Для участі потрібно надати наступні документи: паспорт, ідентифікаційний код, пенсійне посвідчення та, у разі необхідності, довідку про взяття на облік (для ветеранів праці). Документи можна здати за адресою: вулиця Старокозацька, 40-Б. Для зв'язку та додаткової інформації, будь ласка, звертайтеся за телефонами: (093) 134-46-69, (068) 753-71-71, (093) 264-50-34, або (099) 607-56-97 (також доступний Viber).