Підготуйтеся до різкої зміни погоди. Синоптик попередила про похолодання та мокрий сніг в Дніпрі

пог

Починаючи з середи, 16 листопада, до України завітає більш холодна повітряна маса. А ось вівторок обіцяє бути сухим та навіть сонячним. Такий прогноз дає синоптик Наталка Діденко, передає Gorsovet

Вівторок в Україні буде сухим та навіть сонячним. Якщо туманами не прикриє. Температура повітря вже низькувата, але не скрізь. Впродовж дня у більшості областей очікується +3+8 градусів, а ось у західних областях та у південній частині - знову буде тепло, +9+14 градусів. У Києві завтра, 15-го листопада, очікується комфортна погода - без опадів, із сонцем, хоча й холоднувато. Вдень максимально лише до +7 градусів, - прогнозує Наталка Діденко.

За її даними, завтрашній день треба цінувати, бо впродовж середи-четверга-п'ятниці в Україну очікується більш суттєве полододання. 

Градуси попрямують до "мінусів" навіть у денні години, атмосферні фронти принесуть опади - дощі поступово переходитимуть у мокрий сніг! Підготуйтеся до різкої зміни погоди - перевірте гардеробні речі, витягніть товщі пуховики й шапки, особлива увага - міцному взуттю, подбайте про залишки свіжих квітів на вулиці. Шановні водії! Швиденько на СТО чи в рідні гаражі - міняти ґуму на автомобілях. Не зволікайте, будь ласка, - додає синоптик.

У Дніпрі у вівторок, 15 листопада, мінлива хмарність, без опадів. Вночі очікується +2 градуси, а вдень прогріється до +6.

дне

дид

Нагадаємо, у Дніпрі на ж/м Перемога розпочали встановлення нових укриттів.