Піротехніки ДСНС зібрали понад 30 снарядів у містах ворожих обстрілів на Дніпропетровщині

снар

У четвер, 11 липпня, на Дніпропетровщині піротехніки ДСНС знищили 31 одиницю сучасних та застарілих боєприпасів. Вибухонебезпечні предмети були виявлені на території Синельниківського, Кам’янського та Криворізького районів, повідомляє Gorsovet.

Так, протягом дня до Служби порятунку "101" надходила інформація про виявлення вибухонебезпечних предметів на територіях Великомихайлівської сільської територіальної громади Синельниківського району, Зеленодольської та Верхньодніпровської міських територіальних громад Криворізького та Кам’янського районів, - йдеться у повідомленні ДСНС к Дніпропетровській області. 

За даними рятівників, шляхом контрольованого підриву було знищено 30 одиниць (28 одиниць - сучасні КОБЕ 3Б30, касетний елемент 9Н210, касетний блок реактивного снаряду 220мм) сучасних боєприпасів та 1 одиницю (мінометна міна ММ-82мм) застарілого боєприпасу.

Рятівники нагадують про важливість дотримання правил поведінки під час виявлення вибухонебезпечних або підозрілих предметів.
У разі виявлення таких знахідок необхідно одразу повідомити про це за номером "101" або "102".

снар1снар2снар3снар4

Нагадаємо, ми писали про те, як на Дніпропетровщині пройшов 169-й день війни після ночі ракетних та артилерійських обстрілів.