Пішли на фронт в перші дні вторгнення: у боях за Україну загинули Герої з Нікопольщини

photo_2023-09-08_16-02-46

Кожного дня Україна втрачає найкращих представників нації. Завжди, коли бачимо новини про успіхи ЗСУ на фронті, маємо пам’ятати, якою ціною вони даються. Так, в боях з окупантами загинули двоє Героїв з Нікопольщини – Олександр Носенко та Роман Крашевський. Воїни загинули 4 вересня 2023 року на Запорізькому напрямку, під час виконання бойового завдання, підірвавшись на ворожій міні, про це повідомляє пресслужба Нікопольської міської ради.

Житель Олександр Носенко (25.09.1968 р.н.) був професійним водієм. 25 лютого2022 року Олександра мобілізували до лав ЗСУ. Ставши солдатом, він разом із побратимами стійко і мужньо боронив незалежність та територіальну цілісність нашої країни.

Олександр був одружений, мав двох синів, які зараз воюють на фронті у лавах ЗСУ.

photo_2023-09-08_16-02-38

Роман Крашевський (14.03.1981 р.) працював на Нікопольському заводі феросплавів з 2010 року, був черговим бригади № 2 із обслуговування сантехнічного та вентиляційного обладнання ЦВФ. Його поважали колеги та цінили за професійну компетентність. Роман був одружений, мав двох синів. У вільний час любив порибалити.

24 лютого 2022 року був мобілізований, служив стрільцем-помічником гранатометника стрілецької роти.

Віддати шану мужнім Захисникам та провести їх в останню путь прийшло багато людей: рідні, друзі, бойові побратими, колеги по роботі, представники міської влади та вдячні жителі міста.

Низько схиляємо голови перед світлою пам’яттю Олександра Носенко та Романа Крашевського.

Вічна Слава Захисникам України!

За матеріалами Наше місто.