Після ворожого обстрілу під Зеленодольськом піротехніки назбирали три десятки елементів від касетних снарядів

бомб5

На Дніпропетровщині піротехніки ДСНС лише за один день, 2 вересня, знищили 30 одиниць боєприпасів. За межами міста Зеленодольськ Криворізького району, на відкритій території виявлено 27 сучасних касетних бойових елементів 9Н210 реактивного снаряду калібром 220 мм від РСЗВ "Ураган", повідомляє Gorsovet

Окрім цього, неподалік селища міського типу Софіївка, на відкритій території під час польових робіт, виявлено застарілу мінометну міну калібру 82 мм, а на території Дніпровського району, за межами села Наталівка під час польових робіт, виявлено застарілі мінометну міну калібру 82 мм та артилерійський снаряд калібру 76 мм.

Фахівці групи піротехнічних робіт аварійно-рятувального загону спеціального призначення Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області знищили боєприпаси шляхом контрольованого підриву.

Рітівники нагадують, що у разі виявлення предмету, ззовні схожого на боєприпас, необхідно дотримуватися правил безпеки.

Ні в якому разі не допускайте до місця події людей, особливо дітей. Повідомте про знахідку до Служби порятунку за номером "101" чи до Національної поліції за номером "102". Дочекайтесь приїзду фахівців, щоб не допустити травмування людей, - закликають раятівники.

бомб4бомб3бомб2бомб1бомб

Нагадаємо, після точних ударів ЗСУ в Енергодарі поменшало ворожої техніки та боєприпасів.