Після ворожого обстрілу село під Кривим Рогом всипане касетними боєприпасами

MyCollages - 2022-08-13T085748.932

У ніч на суботу, 13 серпня, ворог двічі обстріляв околиці села Перше Травня,т(Апостолівська громада Криворізького району). Один удар був вночі, а другий - близько шостої ранку. Про це повідомив міський голова Апостолова Андрій Оса, передає Gorsovet.

За його даними, минулося без руйнувань та постраждалих, проте жителів Першого Травня просять бути уважними та не наближатися на вулиці до незнайомих предметів, оскільки напередодні ворог застосував для удару по селу касетні боєприпаси.

Сьогодні (12 серпня - Ред.) ворог обстріляв касетними снарядами територію Першого Травня. Ніхто не постраждав, руйнувань немає. Жителів Першого Травня прошу бути уважними та обережними: не наближатися до незнайомих залізних предметів, у жодному разі не чіпати їх! - закликав Андрій Оса.

оса

Нагадаємо, вночі ворог вдарив з "Градів" по житловим будинкам Нікополя та "розсипав" касетні боєприпаси під Кривим Рогом. Також ми повідомляли, что стали відомі подробиці про загиблих та поранених при ракетному ударі по Запоріжжю.