Побили на очах у дівчини. З'явилося відео нападу озброєної групи на чоловіка у центрі Дніпра

зброя1

У мережі опубліковано відео непаду на чоловіка у авто, який стався у центрі Дніпра - на вулиці Ливарній. Про цей випадок напередодні повідомляла поліція. Як з'ясувалось, все відбувалось на очах у дівчини, передає Gorsovet.

На відеозапису можна побачити, що спочатку на місце події під'їхало кілька позашляховиків. Після цього з них вийшли молоді люди та вчинили напад на пару, яка була в авто. Чоловіка дістали з машини та почали бити ногами, а жінка в цей час хаотично ходила довкола та намагалася звернутися до зловмисників. Потім вона допомогла побитому сісти в авто. Після того, що сталося, нападники раптово поїхали, а постраждала пара залишилася на місці.

 

Нагадаємо, поліції вдалось оперативно затримати зловмисників. Мова йшла про троїх нападників, хоча на відео їх було більше. У автомобілях чоловіків затриманих правоохоронці виявили чотири помпові гладкоствольні рушниці, мисливський нарізний карабін, пістолет-кулемет, два предмети, схожі на вогнепальну зброю, пістолет вітчизняного виробництва травматичної дії, три ножі та понад 200 патронів різних калібрів.

Раніше ми повідомляли, що у Дніпрі п'яний чоловік викрав сусідського йорка, щоб подарувати його дамі серця