Побиття військового та боєприпаси у біотуалеті. Що сталося у Дніпрі за минулу добу

полици

За минулу добу у Дніпрі сталося відразу кілька резонансних подій, повідомляє Gorsovet

Поліція виявила  боєприпаси  біля залізничного вокзалу станції "Дніпро-Головний". На площі Вокзальній в одному з біотуалетів вилучено два корпуса гранат РГН; корпус гранати Ф-1 та запал УЗРГМ.

У неділю, 25 грудня, правоохоронці Дніпра зафіксували два самогубства. Відомо, що 50-річний чоловік вистрибнув з вікна 9-го поверху власної квартири. А 34-річна жінка покінчила життя самогубством у Обласному туберкульозному диспансері. Встановлено, що це переселенка з Донецької області. Вона перебувала на лікуванні з жовтня цього року з відкритою формою туберкульозу.

У АНД районі Дніпра в під’їзді одного з будинків поліція виявила чоловіка з тілесними ушкодженнями. Одягнений у війському форму чоловік був без свідомості. На вигляд йому 35-40 років. На його одязі, обличчі та кінцівках були сліди крові.  Швидка допомога відвезла його до лікарні Мечникова.

Надзвичайники за минулу добу здійснили понад 10 виїздів. У тому числі і на пожежі. Серед найрезонансніших  загорання вантажного автомобіля МАН  на території складу будівельних матеріалів  в АНД районі Дніпра. Полум’я розповсюдилось і на будівлю складу площею близько 150 кв.м. Пожежа ліквідована, потерпілих немає, але автомобіль повністю знищений вогнем. Причина займання встановлюється.

Нагадаємо, раніше ми писали, яу у Дніпрі працює громадський транспорт у перший день робочого тижня.