Поблизу Кліщіївки у бою поліг старший солдат з Дніпропетровщини Ярослав Колісник

свеча

29 жовтня 2023 року під час виконання бойового завдання в районі Кліщіївки Донецької області загинув 37-річний житель Покровська, старший солдат Колісник Ярослав Миколайович. Про це повідомили на фейсбук-сторінці Покровської територіальної громади.

Ярослав був спокійним, скромним, вихованим та порядним. З дитинства відповідально ставився до виконання будь-яких обов’язків та доручень.

У 2015 році чоловіка мобілізували до лав Збройних сил України. З 2016 по 2019 він відбував військову службу за контрактом. У 2021 року знову підписав контракт зі Збройними силами України, тому коли розпочалось повномасштабне російське вторгнення, він уже з перших хвилин війни захищав нашу рідну землю.

«Ярослав був справжнім та досвідченим воїном, людиною слова та мужності, зразком незламності та міцності духу. Мав багато планів, яких, на жаль, не встиг втілити в життя… Більше місяця надій та сподівань не справдились. Експертиза ДНК підтвердила загибель нашого земляка… На 38 році життя обірвалося життя справжнього чоловіка, уважного сина, турботливого батька та надійного побратима для своїх військових товаришів. Нестерпний біль стискає серця, болить душа у всіх, хто знав Ярослава», — йдеться у повідомленні.

За матеріалами Дніпро ТВ.