Поліцейські будуть присутні біля всіх церков на Дніпропетровщині і контролюватимуть безпеку та порядок (відео)

богонос ава

На Дніпропетровщині криміногенна ситуація не змінилася, вона є стабільною і контрольованою на сьогодні поліцією. Поліцейські будуть присутні біля всіх церков і контролюватимуть безпеку та порядок, дотримання законності під час богослужінь у Великдень.

Про це під час брифінгу заявив заступник начальника Головного управління Національної поліції в Дніпропетровській області Володимир Богоніс, передає Горсовет.

Я впевнений, що свята ми проведемо так само в мирній і безпечній обстановці, тому, готуючись до свята Великодня ми провели з усіма суб'єктами цих святкувань наради і визначилися, що богослужіння будуть відбуватися в 486 храмах нашої області. Фактично ми збільшуємо у два рази кількість поліцейських нарядів, для того, щоб забезпечити охорону публічного порядку під час богослужінь і також є рішення військово-цивільної адмінстрації, яка зняла проведення комендантської години на час проведення Великодньої ночі. Однак таке обмеження знято не в усіх районах області", - підкреслив Володимир Богоніс.

За його словами, Криворізький, Нікопольський та Синельниковський райони такі обмеження не знімають. Тут богослужіння почнуться з 5-6 години ранку.

Поліцейські будуть присутні біля всіх церков і контролюватимуть безпеку та порядок, дотримання законності.

Богоніс нагадав, що в рішенні ВЦА є більш ширше обмеження щодо вживання алкогольних напоїв. На вулиці у будь-якому місці цього не слід робити взагалі.

Подробиці - у відео:

Раніше ми повідомляли, У Дніпрі проводять доглядові роботи у зелених зонах: відео.