Поліг смертю хоробрих криворіжанин Євген Гречка

292594884_417719087046095_9144643357776877866_n

Колектив ПАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг» і первинна організація ПМГУ підприємства втратили ще одного Героя. 29 червня на Донбасі в бою з російськими загарбниками поліг смертю хоробрих десантник Євген Гречка, старший майстер з ремонту електрообладнання РЗФ №1 гірничого департаменту, член профспілки металургів та гірників України.

Про це повідомляє Горсовет з посиланням на пресслужбу підприємства.

За словами голови цехкому ПМГУ Володимира Тернового, Євгену незабаром мало виповнитись 36 років, але війна не дала дожити до дня народження.

У цех він прийшов у 2007 році, працював електромонтером, відслужив в армії, після чого повернувся до рідного колективу. Згодом був призначений електриком дільниці, а останні кілька років уже працював старшим майстром з ремонту електрообладнання. Він був грамотним спеціалістом, енергійною, товариською та відповідальною людиною – словом, таких ще треба пошукати. Це дуже велика втрата для нашого колективу. Просто в голові не вкладається, що Євгена вже немає з нами».

До лав ЗСУ Євгена Гречку було призвано з перших днів війни. У боях з агресором був поранений, але після лікування в шпиталі повернувся до бойових побратимів. У нього залишились дружина і батько.

 Євгена Гречку посмертно нагороджено криворізьким нагрудним знаком «За заслуги перед містом» третього ступеня.

 Первинна організація ПМГУ ПАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг» висловлює щирі співчуття рідним і близьким Героя, його родині буде надано матеріальну допомогу.

Ми завжди пам’ятатимемо всіх Героїв, які віддали свої життя за Україну!"

Сильний за характером, чесний, принциповий та відповідальний, таким згадують його друзі та колеги.

Надійний, доброзичливий та відкритий, завжди був готовий допомогти, – говорить Андрій Черевик, заступник начальника РЗФ-2. – Ми втрачаємо найкращих. Євген навіть після отриманого поранення повернувся на фронт, але цього разу, на жаль, в останнє».

Колектив «АрселорМіттал Кривий Ріг» щиро співчуває рідним. Герой назавжди залишиться в нашій пам’яті! 

Раніше ми повідомляли, Дніпропетровську область відвідав Зеленський (фото, відео).