Попередження про небезпеку. На Дніпропетровщині прогнозують снігопади у найближчі три дні

погода туман, снег, гололед 1200

Дніпропетровський регіональний центр з гідрометеорології попереджає про погіршення погодних умов на Дніпропетровщині. У п'ятницю, 18 листопада, у Дніпрі та місцями по області очікується значний сніг. Туман, видимість в тумані 300-500 м. На дорогах ожеледиця та налипання мокрого снігу. Рівень небезпечності 1 (жовтий), повідомляє Gorsovet.

Синоптики дають наступний прогноз на найближчі три дні:

  • 18 листопада: По області: Хмарно. Вночі та вранці сніг, мокрий сніг, місцями значний, вдень без істотних опадів. Вночі та вранці місцями туман, налипання мокрого снігу, на дорогах ожеледиця, слабка ожеледь. Вітер північний, 7-12 м/с. Температура повітря вночі від 3° морозу до 2° тепла, вдень 1-6° тепла. По місту Дніпро: Хмарно. Вночі та вранці значний сніг мокрий сніг, вдень без істотних опадів. Вночі та вранці туман, на дорогах ожеледиця, налипання мокрого снігу, слабка ожеледь. Вітер північний, 7-12 м/с. Температура повітря вночі 0-2° морозу, вдень 1-3° тепла.
  • 19 листопада: Хмарно. Вночі значні опади у вигляді дощу та мокрого снігу, вдень дощ. Вночі на дорогах місцями ожеледиця, ожеледь. Вітер північний, 7-12, пориви 15-20 м/с. Температура повітря вночі від 1° морозу до 4° тепла, вдень 7-12° тепла.
  • 20 листопада: Хмарно. Вночі невеликий сніг, мокрий сніг, вдень дощ. Вночі на дорогах місцями ожеледиця. Вітер східний, 7-12 м/с. Температура повітря вночі 0-5° морозу, вдень 5-10° тепла.

Нагадаємо, бійці бригади з Дніпропетровщини показали знищений ворогом завод Артемсіль.