Поранений Даня з Харківщини іде на поправку

мальчик

26 травня 3-річний Денис тікав з бабусею від обстрілів і отримав осколкові поранення. Про це розповіла його мама. 25-річна Поліна евакуювалась з родиною на Дніпропетровщину. Нині вона з молодшим сином знаходиться в одній з лікарень області.

Про це передаэ Горсовет з посиланням на сайт облради.

Денисові зробили операцію. Зараз він вже почувається краще. Особливо, коли я поряд. Вже їсть, сідає, навіть грається».

Поліна має четверо дітей. Два старших сини 5 і 6 років, Денис і маленька донечка віком 1 рік 7 місяців. Кілька днів тому вдома у селищі під Ізюмом вони потрапили під обстріли російської армії.

ребенок больн2

Як розповідає Поліна, вони всі побігли до погребу. Втім, один зі снарядів вибухнув поряд зі свекрухою та її сином Денисом.

Через дим і гуркіт я почула крик. Потім ми все ж дісталися укриття, я надала мамі чоловіка і малому першу допомогу. В нього було поранене обличчя, плеча і ребра», – продовжила Поліна.

Згодом почав горіти дах їхньої хати. За словами Поліни, її чоловік вибіг, щоб загасити пожежу. Але сталася трагедія: поруч поцілив ще один снаряд, внаслідок чого чоловік загинув. Четверо дітей та молода мама залишились без батька і коханого.

ребенок больн

Адаптуватися дуже складно. Нещодавно мої діти були на благодійному концерті для переселенців. Там почали лопатися надувні кульки. Малеча повскакувала і побігла ховатись. Рефлекторно і я кожного разу здригаюся, коли пролітає вертоліт або літак», – поділилася Поліна.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, Обстріл населених пунктів на Дніпропетровщині – розпочато розслідування.