Пошуки тривають 2 доби: у Дніпрі та області розшукують зниклого 6-річного хлопчика

смв

Поліція Дніпра продовжує пошуки 6-річного Василя Подкуйко

Дитина зникла ввечері 7 липня у селі Проточі Царичанського району. Досі його місцезнаходження невідоме.

Другу добу тривають пошукові роботи. До розшуку 6-річного Василя залучено близько 200 поліцейських різних служб, пошуково-рятувальний кінологічний загін «Антарес», волонтери, місцеві жителі. При пошуку правоохоронці використовують дрон з тепловізором, прочісують ліс, обстежують берег ріки, поступово розширюючи територію пошуку. Операція з розшуку дитини триває.

Нагадаємо, що зниклий хлопчик не розмовляє. Виглядає на 6 років, має коротке русяве волосся, карі очі, повну статуру. Хлопчик вийшов з дому без одягу. У разі виявлення дитини чи будь-якої інформації про її місце перебування, прохання повідомити до поліції за телефонами: 102, (096) 884 83 94.

лрн

Пошуками зниклого хлопця з учорашнього дня займаються і волонтери Павлоградського пошуково - рятувального кінологічного загону "Антарєс". Ось що вони пишуть про перебіг пошуків. Вони також просять, за можливості підтримати та допомогти з бензином.  

рош

Сьогодні 8.07.2022 зранку, ми прийняли дзвонок від нашіх друзів - представників підрозділа Аєропідтримки поліції: вчора увечері в с.Проточі, Царичанського району Дніпропетровської області - за 160 км від Павлограду, зник шостирічний хлопчик Василь, який має певні проблеми зі здоров'ям.
Вже у 8.00 перший єкіпаж Павлоградський пошуково - рятувальний кінологічний загін "Антарєс." на автомобілі "Антарєс." у складі 6-ти волонтерів загону та 2-х пошуково - рятувальних собак - універсалів (пошук живих людей + пошук мертвих тіл та останків), виїхали з Павлограду.
Практично одночасно, з Межової Дніпропетровської області, що за ще + 100 км від Павлограду, виїхав другий єкіпаж: ще волонтер нашого загону з двома рятувальними собаками, та в посилення йому - досвідчений провідник - пошуковець Мария Романова з Павлограду.
На протязі 12-ти годин, в страшну спеку, поліція, волонтери - кінологи "Антарєс.", місцеві активісти намагалися зробити все можливе та неможливе для пошуку дитини.
Величезні локації: лісосмуги, поля сонячника, пшениці, кукурудзи, бервгова зона річок та каналу, занедбані будівлі та, навіть, подвір'я та будівлі жителів села, опрацьовані як нашими собаками (як широким вільним пошуком, так і "точечно"), так і с повітря - спеціалістами Аєропідтримки поліції, місцевими волонтерами, поліціянтами.
За день одне авто загону проїхало майже 400 км, друге - 600.

рош3

Склад групи 08.07.2022:

1. кінолог Лісниченко Олександр Alex Lisnychenko - старший групой;
2. кінолог Дарина Титаренко + бельгійська вівчарка малінуа Mafia iz Komandy Azart "Ешлі";
3. кінолог Колесніченко Карина Малик Колесниченко + доберман Medina From Land Moart "Ханна";
4. кінолог Эдуард Омельченко + німецькі вівчарки Zor Last Huthy "Зору" та Nera Last Huthy "Нера";
5. кінолог - асистент Романова Марія;
6. кінолог - асистент Вячеслав Майборода ;
7. кінолог - водій Петро Зуб ;
8. кінолог - асистент Бойко Андрій
Нажаль, на даний час, дитина не знайдена!
 Велике прохання до усіх, хто бачив дитину або має інформацію що до зникнення маленького Василя - терміново повідомити за телефоном 102, +380509410476, +380681030015.

Як можна допомогти пошуковцям "Антарес"

ДЛЯ БАЖАЮЧИХ ДОПОМОГТИ волонтерському загону в придбанні пального для виїзду на пошукові місії (працюємо по всій Україні):
Отримувач: ГО ПАВЛОГРАДСЬКИЙ ПОШУКОВО-РЯТУВАЛЬНИЙ КІНОЛОГІЧНИЙ ЗАГІН «АНТАРЄС.»
Код отримувача: 43330552
Рахунок у форматі згідно стандарту IBAN: UA333052990000026007050528903
Назва Банку: АТ КБ "ПРИВАТБАНК"
Код Банку (МФО): 305299
Картка "ПриватБанк" для допомоги на пальне
4731 2191 1879 2278 Борисенко Лариса Анатоліївна (призначення: допомога в придбанні пального для загону Антарєс)
РаyPal - [email protected]

рош4

рош5

рош1

Нагадаємо, раніше  ми писали