Поставили крапку: що вирішили на сесії міськради стосовно питання землевідведення лікарні Мечникова

5e8eef0141313668526583 (1)

На сесії міськради Дніпра було прийнято рішення щодо землевідведення лікарні Мечникова. Про це повідомляє Горсовет з посиланням на Дніпро Оперативний.

З'ясувалося, що це питання могло б бути вирішено два роки тому, якби директор лікарні та депутат Сергій Риженко своєчасно надав необхідні документи.

Замість того, щоб зібрати необхідний пакет документів, Риженко займався віртуальними справами, збираючи лайки під статусами, які стосувалися нібито повзучого рейдерського захоплення лікарні.

Слід зазначити, що почесний громадянин Дніпра не врахував те, що документи для припинення акта постійного користування землею були підписані його заступником Юрієм Скребцем ще у 2018 році. Проте, керівництво Мечникова звернулося до цього питання лише через три роки після цього, і до теперішнього часу не надало весь необхідний пакет документів.

В результаті профільний департамент був змушений фактично виконати роботу, яку повинен був зробити Риженко, внісши корективи до проекту рішення. І на сесії депутати проголосували за це одноголосно. Хоча варто зазначити, що сам Сергій Риженко замість подяки назвав колег "худобою".