Повернувся на щиті: на Донецькому напрямку загинув Герой з Дніпра

65de1af8263975.87233068

Війна забирає найкращих синів і доньок, які захищають нас та нашу землю від російських окупантів. Вони борються за свободу, незалежність та мирне майбутнє нашої держави. Так, стало відомо, що на війні загинув військовий з Дніпра,– передає «Наше Місто».

У Дніпрі повідомили трагічну звістку – на фронті загинув військовий Олег Плиска. Це сталося 26 грудня 2023 року у населеному пункту Богданівка Донецької області.

Олег народився та виріс у Дніпрі. У мирному житті чоловік працював водієм маршрутки та карети швидкої допомоги. Також, до широкомасштабної війни Олег працював за кордоном. Але спокійне життя закінчилося, кола розпочалося повномасштабне вторгнення росії в Україну.

Так чоловік, не закінчивши свій рейс, повернувся на Батьківщину та приєднався до лав ЗСУ. Олег мужньо захищав нашу землю та брав участь у визволенні Харкова. Потім військовий майже півтора року боронив Бахмут.

Його донька, Ганна, розповідаючи про батька каже, що він був чесною та справедливою людиною. Він любив свою родину, виховував онука. Олег не хотів такого життя для своєї сім’ї, тому боровся за мирне майбутнє.

Чоловікові було 53 роки.

Висловлюємо щирі співчуття рідним, близьким, друзям та усім тим, хто колись знав захисника, справжнього патріота своєї країни, який самовіддано боронив нашу землю від російських загарбників до останнього подиху. Схиляємо голови у скорботі. Вічна пам’ять Герою.

За матеріалами Наше Місто.