Представник української розвідки розповів, чого очікувати на фронті наближчим часом

техника3

Найближчим часом по всій лінії фронту можна очікувати гострих подій. Серпень та вересень загалом будуть надзвичайно важливими місяцями для подальшого розвитку подій у російсько-українській війні.

Про це в ефірі телемарафону розповів представник пресслужби Головного управління розвідки Міноборони Андрій Юсов, передає Gorspvet.

Глобальні стратегічні завдання путіна як людини, яка маніакально ненавидить Україну, не змінилися. Але за весь час проведення повномасштабного наступу та російської агресії росія все далі від досягнення цих цілей. Продовжується повномасштабне вторгнення, та майже по всій лінії зіткнення ми бачимо активні бойові дії. Зрозуміло, про те, що росія виведе свої війська з території України, вони говорити поки не готові. Але Україна звільнятиме всі свої території, захоплені ворогом. Найближчим часом, звісно, будуть гострі події на всьому фронті. І йдеться не лише про прив'язку до якихось дат – зараз багато говорять про День Незалежності, хоча цей фактор треба враховувати», – сказав Юсов.

Представник розвідки зазначив, що серпень та вересень будуть «надзвичайно важливими» періодами для подальшого розвитку бойових дій на всьому фронті.

Раніше ми повідомляли, Петиція на підтримку Геннадія Корбана набрала майже 13 тисяч голосів.

У центрі Мелітополя підірвали комендатуру окупантів - мер Федоров.