Про нього напишуть книжки. 93-я бригада з Дніпропетровщини втратила в бою легендарного офіцера

фанат

На передовій в бою з ворогом загинув український боець з позивним Фанат. Він був офіцером, за яким йшли люди. Планував і здійснював надскладні і ризиковані операції, відправив на той світ не один десяток ворогів. Про це повідомляє Горсовет з посиланням на 93-ю бригаду Холодний Яр, де служив цей Захисник України.

фанат4фанат2

Його товариші по службі вважають, що про таких, як Фанат згодом будуть писати книжки, а їхні подвиги діти вивчатимуть у школах. Проте з певних причин поки особистість Фаната залишиться нерозкритою ще деякий час.

Із глибоким сумом і важким серцем повідомляємо про загибель воїна 93 бригади Холодний Яр із позивним Фанат. На жаль, ми не можемо розкривати його особистість навіть після смерті. Та всі, хто знав Фаната та чув про його подвиги, схиляють голови в пошані перед його світлою пам'яттю, - говориться в повідомленні бригади.

Товариші по службі вважають, що Фанат був людиною, якій зумовлено бути Воїном з великої літери.

Фінансист за цивільною освітою, фанат футбольного клубу "Зоря", людина, яка ніколи не планувала пов’язувати своє життя з армією, пішла на війну і поклала життя за Україну. Навесні 2014 року він бачив колони російських танків, які сунули на його рідну країну. Саме це і спонукало його після здобуття вищої освіти піти у 93 бригаду і стати до зброї. Мистецтву війни він навчався безпосередньо під час бойових дій. І коли у 2022 році колони техніки окупантів посунули на Україну знову, Фанат і його бійці вже були готові їх "зустрічати", - йдеться у повідомленні.

фанат1фанат3

Нагадаємо, у суботу Повітряні сили України відбили ракетний удар з Каспію.