«Пропозиція» удосконалює партійну структуру і впроваджує цифровізацію

zagal-edited-1536x864

Лідери громад, обрані від «Пропозиції», на партійному заході на Житомирщині обговорили упорядкування організаційної та управлінської структури політичної сили, а також впровадження електронного кабінету партійця. Окрім того, йшлося про новий механізм набуття членства в партії.

Про це повідомляє "Горсовет" з посиланням на сайт партії "Пропозиція".

Керівник юридичного відділу ПП «Пропозиція» Євгенія Почталіон представила пропозиції щодо упорядкування організаційної та управлінської структури партії та її організацій. Це значно покращить комунікацію регіональних осередків з центром, зробить її більш ефективною. Окрім того, «Пропозиція» має намір впровадити своєрідне ноу-хау – електронний кабінет партійця.

pochtalion-1024x683

«Це мультифункціональний механізм, який має об’єднати членів партії, налагодити ефективну комунікацію, оптимізувати механізм ухвалення рішень. Онлайн можна буде обговорювати різноманітні проекти, проводити опитування, вносити свої пропозиції, вивчати внутрішню документацію політичної сили, проводити голосування, сплачувати партійні внески. Такого немає в жодної партії в Україні», – наголосила Євгенія Почталіон.

Підтримали учасники зібрання і ініціативу щодо впровадження нового механізму набуття членства в партії «Пропозиція». Йдеться про його поетапність, запровадження етичного кодексу та дисциплінарної відповідальності. А також – автоматизованого оцінювання діяльності кожного пропозиціонера – за активну діяльність будуть нараховуватися бали, які можна буде витратити на організацію партійних заходів чи депутатської роботи.

Лідери громад обговорили також приведення статуту «Пропозиції» у відповідність до викликів чинного законодавства України та європейських стандартів і рекомендацій.