Проведіть свій вечір ідеально: Топ-5 фільмів для сімейного перегляду

Gorsovet зібрав добірку картин, які рекомендуються до перегляду всією сім'єю, тому що подібне кіно може змусити наново повірити в диво, ну або принаймні розвеселити та відволікти від побутових проблем хоча б на кілька годин.

1.Джулі та Джулія: готуємо щастя за рецептом (Julie & Julia), США, 2009 р

Джулі Пауелл рядова секретарка рядової компанії вирішує протягом року приготувати 524 страви за рецептами, описаними в книзі Джулії Чайлд «Як опанувати мистецтво французької кухні». Але автори фільму вирішили нам показати відразу дві сюжетні лінії, включаючи життя та історію написання тієї самої книги міс Чайлд у виконанні оскароносної Меріл Стріпп.

2.«Бойфренд із майбутнього»(About Time), Великобританія 2013

Дивовижна історія юнака, який у 21 рік раптом отримує у спадок від батька дар подорожей у часі. Це вміння, герой картини починає використовувати з кожного приводу, намагаючись змінити своє життя і оточуючих, як йому здається, на краще…

3.Собаче життя (A Dog’s Purpose) 2017

Сюжет фільму будується на життях одного собаки. І так, це не обмовка, у фільмі собача душа може перероджуватися в інше тіло, зберігаючи при цьому пам'ять. П'ять новел показують п'ять різних реінкарнацій тварини. Він встигає побувати дворняжкою, улюбленцем сім'ї (золотистим ретрівером), поліцейською шукачкою (вівчаркою), супутником самотньої дівчини (корги) та псом у безвідповідальних господарів (сенбернаром). Весь фільм від першої до п'ятої реінкарнації собака розмірковує в межах свого словникового запасу про сенс життя.

4.Хроніки Нарнії (The Chronicles of Narnia) - всі частини

Красива та епічна екранізація циклу фантазійних казок про пригоди двох братів та двох сестер у чарівній країні під назвою «Нарнія», де тварини можуть розмовляти, магія нікого не дивує, а добро бореться зі злом.

5.Мирний воїн (Peaceful Warrior), США, Німеччина 2006

Ден Міллмен - талановитий, відчайдушний і привабливий. А ще має мрію виступити на Олімпійських іграх. Але світ підлітка змінюється з моменту зустрічі із загадковим незнайомцем, який стає його мудрим наставником та справедливим учителем, відкриваючи новий світ сили та розуміння. Фільм базується на реальних подіях!

Раніше ми повідомляли, як приготувати найтонші млинці за рецептом шеф-кухаря Клопотенка