путін назвав нову ціль війни в Україні та наказав взяти Донбас до 15 вересня

танк

Президент рф путін озвучив нову ціль, яку окупанти переслідують в Україні. Тепер він збирається "ліквідувати антиросійський анклав", який за його думкою, утворився на території нашої країни, повідомляє Gorsovet.

На території сьогоднішньої України почали створювати антиросійський анклав, який загрожує нашій країні. Мета спецоперації - його ліквідувати, - заявив путін.

Також стало відомо, що він наказав взяти Донецьку область до 15 вересня. Про це повідомив заступник начальника головного оперативного управління Генштабу України Олексій Громов.

Противник продовжує утримувати окуповані райони Харківської, Луганської, Донецької, Запорізької, Херсонської та Миколаївської областей, а також намагається створити сприятливі умови для відновлення наступу. Так, російські окупаційні війська коригують свої плани та дії відповідно до наказу Путіна щодо виходу на адміністративні кордони Донецької області до 15 вересня, - заявив Громов під час брифінгу.

Росія планує відновити наступ силами 3-го армійського корпусу. Він складається із добровольців , яких готували протягом кількох тижнів.

 

Нагадаємо, за дними розвідки, окупанти тікають з території Запорізької АЕС від місії МАГАТЕ.