Ракети, артилерія та контрольовані вибухи. Всі подробиці 230-го дня війни на Дніпропетровщині

photo_5346294304613712290_y

У вівторок, 11 жовтня, 230-у добу війни, окупанти били по Україні ракетами. Дніпропетровщина не стала виключенням, повідомляє Gorsovet.

По нашій області ворог випустив 8 ракет. Половину з них перехопили і знищили сили ППО. Агресор атакував об‘єкти енергетичної інфраструктури у Кам‘янському та Павлоградському районах, є масштабні руйнування. Відповідні служби працюють над тим, аби ліквідувати наслідки обстрілів, - повідомив голова Дніпропетровської облради Микола Лукашук.

Також вдень кілька разів поспіль окупаційні війська завдали удари по Марганецькій громаді, що в Нікопольському районі. Били з важкої артилерії. За попередніми даними, минулося без постраждалих, масштаби руйнувань з‘ясовуються. В інших районах ворожих обстрілів не зафіксовано. 

Сьогодні рятувальники Дніпропетровщини знищили на території нашої області 4 вибухонебезпечні предмети. На території Херсонщини - 12 боєприпасів.

Друзі, ми бачимо, що ворог навмисно гатить по енергетичній інфраструктурі. Тому знову закликаю всіх жителів наших громад за можливості заощаджувати електроенергію і зменшити її споживання. Зекономимо зараз – допоможемо країні та енергетичній системі. Ми вміємо об’єднуватися у найважчі моменти, - додав Лукашук.

Нагадаємо, завтра поховають одну з жертв ракетного удару по Дніпру, який стався у понеділок.