Ракетна атака на Дніпропетровщину. Що відомо?

ракета1

У п'ятницю, 16 грудня, ворог випустив по Україні близько 60 ракет, повідомив речник командування Повітряних Сил ЗСУ Юоій Ігнат.  Поки зерігається ризик повторних запусків та триває повітняна тривога. Голова Дніпропетровської ОВА Валентин Реніченко підтвердив факт масованої ворожої атаки на Дніпропетровську область, повідомляє Gorsovet.

У Кривому Розі російська ракета поцiлила у житловий будинок. Зруйнований під’їзд. Двоє людей загинули. Щонайменше п’ятеро поранені, серед них двоє дітей. Всі у лікарні, - написав Резніченко у своєму телеграм-каналі.

За попередніми даними, відомо вже про шістьох постраждалих внаслідок влучання у житловий будтнок. Четверо з них - діти. Під завалами можливо перебуває ще дві особи,одна з них - дитина.

крив

 

Звуки вибухів зранку пролунали й у Дніпрі.

Информация для жителей Днепра. Уважаемые друзья, в городе какое-то время не будет света. Он постепенно начнёт появляться после окончания ракетной атаки врага - по мере восстановления энергосистемы. То же касается воды и тепла, - повідомив голова Штабу оборони Дніпра Геннадій Корбан. 

Мер Дніпра Борис Філатов закликав містян зробити запаси води.

У зв’язку з прильотами в енергооб’єкти в декількох областях України - по всій країні вводяться екстрені аварійні відключення світла, повідомляют в Офісі президента України..

Просимо з розумінням відноситись до відключень електроенергії та тимчсових перепадів подачі водо/теплопостачання, - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, на Нікопольщині ніч пройшла під загрозою артобстрілу.