Ракетна атака та загиблі від ворожої артилерії. Всі подробиці 205-го дня війни на Дніпропетровщині

ракее

У п'ятницю, 16 вересня, 205-й день війни, на Дніпропетровщині загинуло двоє цивільних людей, троє - постраждало. Також нашу область атакувало п’ять ворожих ракет. Три "Іскандери-К" збило наше ППО, повідомляє Gorsovet.

Вдень ракети вгатили по Криворізькому району. Люди не постраждали. Є масштабні руйнування. Після трьох днів ракетних обстрілів рятувальники та працівники комунальних служб продовжують роботи по ліквідації тяжких наслідків удару по Кривому Рогу, аби не допустити техногенної катастрофи, - повідомив голова Дніпропетровської облради Микола Лукашук.

За його даними, у Зеленодольській громаді вдень стався вогневий обстріл цивільних об’єктів. 62-річний чоловік перебував у підвалі, а 48-річний - порався у гаражі. Обоє загинули. Ще один 54-річний чоловік вийшов на подвір‘я власного дому, де його застав обстріл. Нині постраждалого ушпиталено в стані середньої важкості. В громаді зруйновано один будинок, господарча споруда та непрацююча водонапірна вежа.

Рештки збитої нашим ППО ракети знайшли у Синельниківському районі. Без жертв. Безпечні уламки ще однієї - знайдені у Кам'янському районі. Там теж без постраждалих, - каже Лукашук.

Надвечір ворог двічі обстріляв Марганецьку громаду - зі ствольної артилерії та "Градів". Зруйнований один приватний житловий будинок та газопровід. Двох людей ушпиталено.

В інших районах Дніпропетровщини - без надзвичайних подій.

Нагадаємо, у Кривому Розі після ракетного удару почервоніла річка Інгулець.