Ракетний обстріл Дніпра 29 грудня: скільки мешканців звернулись для отримання документів щодо пошкодження свого житла

o_1hj4qs3m118n9gt71ova6qm1j2c5h

У Дніпрі активно працюють над відновленням наслідків масштабного ракетного обстрілу, який стався 29 грудня. На вечір 31 грудня, усі вікна пошкоджених будинків, які належать до комунального підприємства "Жилсервіс", було закрито.

Сьогодні, 2 січня, була доставлена перша партія металопластикових вікон, їх кількість майже 200 штук. Розпочалася розвантаження, а  найближчим часом їх почнуть встановлювати.

Крім того, 1200 вікон було закрито в будинках ОСББ. Департамент з питань самоорганізації ДМР забезпечив плівку та ремонтні набори. Незакритими залишилися лише ті вікна, до яких не можна отримати доступ.

На сьогодні у  міських медзакладах перебувають 13 постраждалих від масованої ракетної атаки рф 29 грудня 2023 р. Їхній стан задовільний. Медична допомога надається у повному обсязі.

Для  оформлення актів  про пошкодження/руйнацію житла в районні адміністрації  звернулися 164 людини. 

Нагадаємо, що для зручності по допомогу  в оформленні актів про пошкодження/руйнацію житла постраждалі можуть звернутися до пункту допомоги Центральної адміністрації ДМР. Він розташований у ліцеї № 120 (вул. Академіка Янгеля, 2).

До адміністрації Соборного району ДМР (площа Шевченка, 7) за актами звернулося 13 постраждалих.  До Лівобережної адміністрації ДМР (вул. 20-річчя Перемоги,51) – 3 людини.

Джерело: ДніпроТВ.