Ракетний удар по Дніпру пошкодив майже півсотні житлових будинків у центрі міста

днепр5

Внаслідок ракетного удару, який ворог наніс по Дніпру минулої ночі, пошкоджено майже півсотні житлових будинків, повідомляє Gorsovet з посиланням на Дніпро оперативний.

днепр2днепр6

За даними департаменту з питань самоорганізації населення Дніпровської міськради, цей ракетний удар завдав найбільших ушкоджень. В одному з будинків внаслідок вибухової хвилі просіла та тріснула труба теплопостачання.

Що стосується труби, то аварію ми вже ліквідували, і через кілька днів відновимо систему опалення. А щодо вікон, то скажу більше, якщо ми до цього бачили тільки старі вибиті вікна, то цього разу вибуховою хвилею вибило навіть металопластикові", - повідомив начальник відділу організаційної роботи департаменту з питань самоорганізації населення ДМР Владислав Макарець.

Нагадаємо, вночі ворог вдарив ракетою по двоповерховій будівлі у центрі Дніпра. Також ми розповідали, що внаслідок ракетного удару по Дніпру зруйнований популярний у містян ринок. Мер Дніпра Борис Філатов нагадав, куди звертатися постраждалим від ракетної атаки.

.