Ракетний удар по житловому будинку у Дніпрі: куди звертатися за допомогою

photo_2024-04-19_09-28-33-993x662 (1)

Голова Центральної адміністрації Дніпра Артем Клюєв повідомив, що районна комісія з питань вивчення наслідків ракетної атаки приступила до роботи разом з комунальними службами. Наразі говорити про кількість постраждалих помешкань дуже зарано, повідомляє «Наше Місто».

«В районній адміністрації створена комісія, яка складає відповідні акти про отримання матеріальної допомоги від міськради Дніпра та відновлювальних робіт. Мешканцям необхідно звертатися до Центральної адміністрації за адресою пр. Лесі Українки, 65 з 9.00 до 18.00 щоденно, включаючи вихідні дні. Також розгорнуто додатковий пункт прийому громадян у СШ №58 по вул. Василя Чапленка, 1», – сказав він.

За детальними роз’ясненнями постраждалі або їх близькі можуть звертатись до управління соціального захисту департаменту за телефоном: 0689134688.

Далі слід звернутися до управління соцзахисту, яке знаходиться на вулиці Шевченка, 11 для отримання матеріальної допомоги. До акту-обстеження додається ще рахунок на вже встановлені, наприклад, двері. Або рахунок, який ще не оплачений.

Ось перелік необхідних документів:
паспорти (копії);
реєстраційний номер облікової картки платника податків (копії);
документи про право власності на пошкоджене нерухоме майно або договору оренди (копії);
акт комісії адміністрації району Дніпровської міської ради про обстеження нерухомого майна, що постраждало;
звіт технічного обстеження, що складається залученими фахівцями на замовлення адміністрації районів Дніпровської міської ради (у разі потреби);
інші документи, які підтверджують розмір завданих майнових збитків (засвідчені копії чеків, квитанцій, рахунків, звітів про оцінку майна, актів про оцінку майна тощо).