Разом до перемоги! Захисники від дніпрян отримали чергову партію допомоги – дрони, антидронові рушниці, станції, телевізійні панелі

photo_2023-12-15_14-06-08

Місто Дніпро продовжує виявляти велику підтримку Силам оборони, регулярно надсилаючи на фронт значні партії техніки та обладнання. Обіцяна міським головою Борисом Філатовим допомога – виконується. Цього разу захисникам передали 7 комплектів квадрокоптерів із тепловізорами та додатковими акумуляторами до них, 2 портативні радіоелектронні засоби для протидії безпілотним літальним апаратам, а також 2 станції та 4 телевізійні панелі.

«Дуже вдячні за отриману техніку. Дрони, антидронові рушниці вкрай потрібні. Передусім це збереження особового складу. Противнику буде складно розвідувати наші позиції. Словом, отримане – значно полегшить нам роботу», — підкреслив начальник служби зв’язків із громадськістю військової частини Олександр Венгер. 

Військовий з позивним «Циган» зазначає: «Отримані ластівки допомагатимуть нам витісняти ворога з нашої землі. Хоч і тяжко, але завдяки цим пташкам це вдається. Вдячні громаді Дніпра, міському голові Борису Філатову за надану допомогу».

За словами секретаря міської ради Олександра Санжари, передана техніка є комплексним рішенням, спрямованим на забезпечення можливостей для проведення розвідки, вивчення поля бою, виявлення та координацію цілей, а також виконання інших завдань, що стоять перед військовими.

«Ця техніка допомагатиме знищувати ворога, краще виконувати бойові завдання та убезпечувати наших захисників. Передали сім дронів DGI. Це найкращі моделі з тепловізійними камерами. Також є додаткові акумулятори до цієї техніки. А ще передали дві антидронові рушниці, два окопних РЕБи і панелі – це телевізори, на яких можна спостерігати картинку, що  передаватиметься зі згаданої техніки. Продовжуємо закуповувати і передавати техніку захисникам. Розуміємо, що Дніпро – форпост. І ми повинні допомагати військовим», — підкреслив Олександр Санжара.