Реконструкцію завершено: у Чечелівському районі Дніпра відкрили сучасний спортивний майданчик

ГОЛОВНЕ ФОТО ДЛЯ МАТЕРІАЛУ

У 2019 році за ініціативи народного депутата України VIII скликання  Максима Курячого у Дніпровському центрі професійно-технічної освіти розпочалися роботи з капітальної реконструкції спортивного майданчика.

Поле для міні-футболу розміром 40 на 20 м облаштовано штучним покриттям, на майданчику проведено освітлення потужністю 6 кВт. А також виконані інші будівельні роботи з водовідведення та створення безпечних умов для проведення навчально-тренувального процесу — на загальну суму 1,8 млн грн з фонду соціально-економічного розвитку за рахунок субвенції з Державного бюджету України.

9E163C19-74CC-4A60-B116-6825C053949D

У 2020 році роботи були продовжені. Легкоатлетичні доріжки облаштовані гумовим покриттям, на майданчику побудовані трибуни для глядачів на 240 місць, на прилеглій території організовані куточки для відпочинку та розпочато ремонт побутових приміщень.

E69E8F8A-32D7-4CD5-90E6-48B2A1B63555

Спортивний комплекс знаходиться на території Чечелівського району (вул. Алтайська, 6-а). Тут створені сучасні умови для навчання  та тренувань,  проведення змагань з боксу, активно розвивається центр з важкої атлетики імені олімпійського чемпіона Юрія Зайцева, працює молодіжний центр регіонального значення.

0967AA93-B945-49A7-A7D7-E67B23F8AFCE

«У рамках програми соціально-економічного розвитку районів та за рахунок субвенції з Державного бюджету України ми відновили та модернізували спортивний об’єкт у Чечелівському районі. Під час активної реалізації програми ми ремонтували школи, дитячі садочки, лікарні, внутрішньо квартальні дороги та будували нові спортивні майданчики. Нажаль, «зелена» влада намагається згорнути ефективну програму соціально-екномічного розвитку районів та зупинила всі проекти. «Європейська Солідарність» не дозволить знущатися над громадянами! Я йду до Дніпропетровської обласної ради, щоб зупинити свавілля влади дилетантів та розморозити реконструкцію інфраструктурних об’єктів, які є вкрай важливими для громади Дніпра», - заявив кандидат в депутати до Дніпропетровської обласної ради Максим Курячий.

Майданчик є базою для тренувань команди з міні-футболу спортивного клубу «Металіст», який існує вже майже тридцять років, бере участь у змаганнях місцевого та регіонального рівнів та має значні здобутки у своїй футбольній історії. Протягом багатьох років тут проводиться турнір пам’яті видатного футболіста — вихованця системи професійної освіти Івана Вишневського, колишнього капітана ФК «Дніпро».

727B42FC-F706-4D24-AD68-7CE587F47F4A

У створенні спортивного комплексу активну участь взяли народний депутат України VIII скликання Максим Курячий,  голова Чечелівської районної у місті Дніпро ради Наталія Кеда, президент Дніпропетровської торгово-промислової палати Віталій Жмуренко, генеральний директор Південного машинобудівного заводу імені О. М. Макарова Сергій Войт, голова профспілки працівників космічного та загального машинобудування України Валерій Васильєв, олімпійській чемпіон з важкої атлетики Юрій Зайцев, головний отаман  «ДОГО СКЗ» Григорій Савенко, працівники та учні Дніпровського центру професійно-технічної освіти і багато небайдужих містян.