Ректор одного з ЗВО Дніпра створив книгу, у якій виклав свої революційні думки щодо реформації освіти

kholod

Ректор Університету ім. Альфреда Нобеля Сергій Холод разом зі своїми колегами створив книгу, у якій виклав свої революційні думки щодо реформації освіти. Про це він повідомив на своїй сторінці у фейсбуці.

Я вважаю, що традиційна система навчання не відповідає потребам сьогодення та є застарілою, –  пише Сергій Холод.  – Саме тому я разом з партнером Павлом Прусаком написали  Маніфест Університету Альфреда Нобеля, книгу про необхідність революційних змін у сучасній освіті. Нова система освіти повинна сприяти формуванню в людині здатності поважати себе, довіряти світу і любити. Це основні складові, які дають змогу людині гармонійно співіснувати з навколишнім соціумом.
У своїй книзі Сергій Холод не тільки критикує нинішню систему освіти, а й торкається більш глибинних, на його думку проблем. Наприклад, тих, які пов’язані з батьківством. Ось одна з цитат.

«Чи знаєте ви, чому так багато дітей народжується саме у вересні? Чому через 9 місяців після свят зростає народжуваність? Про який стан здоров’я батьків у момент зачаття може йтися? А тепер уявимо атмосферу в тих парах,  де дитина не потрібна».

Разом з тим, шанс на гарні перспективи у майбутньому є навіть у таких дітей. Для цього треба добре вчитись у клубі розвитку дітей від 3 до 17 років  –  у планах Сергія Холода є створення такого. Ну а потім вступити до Університету ім. Альфреда Нобеля, де опанувати одну з освітніх програм. Наприклад – «Космічне право», яка пов’язана з безліччю цікавих тем. Таких як спеціалізація в галузі міжнародного космічного права, дослідження космічної погоди та видобуток корисних копалин на астероїдах.

Скачати книгу  в електронному вигляді можна за посиланням .  У печатному форматі її можна отримати безкоштовно 1 червня на Дні відкритих дверей в Університеті ім. Альфреда Нобеля.

Джерело: "Наше Місто"