Ремонт приміщення, покрівлі, гідроізоляція підлоги: у Дніпрі усувають аварійність у спортивних школах

o_1h7ddrofl1i8j1gd511n3sef1jo021

У місті Дніпро триває підготовка дитячо-юнацьких спортивних шкіл до наступного сезону тренувань. В рамках цього процесу, в дитячо-юнацьких спортивних школах (ДЮСШ) проводяться поточні ремонти. Наприклад, в ДЮСШ олімпійського резерву з кульової стрільби № 1, працівники займаються усуненням проблем, що виникли внаслідок підтоплення навесні. Після завершення ремонтних робіт, тут планується забезпечити абсолютну безпеку та комфорт.

Олександр Осипов, начальник управління спорту департаменту гуманітарної політики міської ради, наголошує, що згадана спортивна школа є однією з найкращих в Україні з кульової стрільби. Здесь займаються близько 300 учнів. Навіть ускладнена ситуація, пов'язана з війною в нашій країні, не заважає їм досягати видатних результатів на всенародних та міжнародних змаганнях.

«Було ухвалено рішення у цій спортивній школі зробити поточний ремонт. Йдеться про оновлення покрівлі, ремонт приміщень усередині та гідроізоляцію підлоги. Плануємо, що наші спортсмени увійдуть у новий сезон тренувань уже в оновленому закладі. Також ще буде ремонт у трьох міських ДЮСШ. У спортивній школі № 6 (дзюдо та фехтування) та спортивній школі з кінного спорту відремонтують аварійну покрівлю. А у спортивній школі № 9 (відділення шахів) виконують поточний ремонт приміщення», – розповів Олександр Осипов. 

Директорка дитячо-юнацької спортивної школи олімпійського резерву з кульової стрільби № 1 Надія Пущенко додає: «Навесні через повінь наш заклад підтопило. Після цього з’явився грибок на стінах, піднялася підлога. Тож звернулися до департаменту гуманітарної політики міськради, аби у школі зробили ремонт. Щоб нашим юним спортсменам було безпечно і комфортно. Серед іншого нам зроблять нову підлогу, піднімуть її на 10-20 см, оновлять стіни».