Під поліцією Дніпропетровщини зібралися на акцію проти розкрадання ОТГ

photo_2020-10-13_14-56-41

Розкрадають Раївську ОТГ. Під ГУ Нацполіції у Дніпропетровській області акція протесту проти незаконних дій з боку голови Раївської ОТГ Мартиненка та місцевого бізнесмена Володимира Роя. Організатори — активісти ГО «Стоп корупції», які напередодні зафіксували спробу Мартиненка підкупити виборців, а Роя — на захопленні земель комунальної власності. Усі факти порушень активісти передали заступнику начальника – начальнику Управління превентивної діяльності ГУ НП у Дніпропетровській області Володимиру Богонісу.

«Передали заступнику керівника поліції Володимиру Богонісу інформацію щодо непрямого підкупу виборців головою Раївської ОТГ Мартиненком, а також щодо перешкоджання журналістській діяльності у с. Новогніде на самозахопленій території», — зазначив активіст Роман Литвин.

Нагадаємо, напередодні голова Раївської ОТГ, що на Дніпропетровщині, Юрій Мартиненко відреагував на прохання про допомогу з боку місцевої жительки. Про це стало відомо активістам руху «За чесні вибори».

img-20201013-wa0000

«Чиновник пропонує невідкладно виділити гроші на ліки. Робить це напередодні виборів. До речі, зустрічі із виборцями Мартиненко проводить у свій робочий час», — зазначають активісти руху за «Чесні вибори».

У Синельниківському районі Дніпропетровщини місцевого бізнесмена Володимира Роя пов’язують із захопленням землі. На ділянці відомий у районі фермер облаштував свій бізнес. А щоб ніхто не заважав працювати — відгородив ділянку парканом, який встановив прямо на дорозі, і виставив приватну охорону у балаклавах.

Зазначимо, що це вже не перший скандал за участі бізнесмена Володимира Роя.

Кілька років тому голова Синельниківського району разом з Роєм оголосили, що будують новий сучасний елеватор за 80 млн грн. Володимир Рой виступав інвестором. Елеватор будували на місці природного заказника.

СТОПКОР