російська армія тримала під прицілом два райони Дніпропетровщини, - Резніченко

резниченко

Голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Валентин Резніченко сьогодні, 2 серпня, зранку традиційно доповів про ситуацію в нашому регіоні. За його словами, цієї ночі Дніпропетровщину знову обстріляв ворог. Під прицілом окупантів були два райони. Мова йде про Синельниківський та Криворізький, повідомляє Gorsovet 

На щастя, серед людей постраждалих немає. Чого не скажеш про їхнє майно та автівки.

В результаті обстрілу з ворожих "Градів" населений пункт Кошове залишився без світла.

рез

Нагадаємо, раніше ми писали 

Поранено вагітну: прокуратура розслідує нічний обстріл Нікопольського району  За даними слідства Дніпропетровської прокуратури, у ніч на 1 серпня військовослужбовці країни-агресора, нехтуючи нормами міжнародного гуманітарного права, здійснили артилерійський обстріл із реактивних систем залпового вогню по Марганцю та смт Червоногригорівка на Дніпропетровщині.

З'явились фото з місця ворожого удару ракетою "Точка-У" під Кривим Рогом  У понеділок, 1 серпня, слідчо-оперативна група задокументувала злочини окупантів. Відомо, що ворожим ударом були пошкоджені залізнична інфраструктура, електротрансформатор та електромережа. 

1 вересня: Борис Філатов дав відповідь, як працюватимуть школи Дніпра. Відео  Це найскладніший вибір. Найскладніше управлінське рішення. Хочу попередити мешканців міста. Ми всі схиляємось до того, що навчання у школах буде дистанційним.