Розрахований на 70 осіб: як працює Пункт незламності в Лівобережній Адмністрації Дніпра

nezlam

Сьогодні директор департаменту з питань місцевого самоврядування, внутрішньої та інформаційної політики ДМР Артем Нідєлько відвідав Пункт Незламності в приміщенні Лівобережної Адміністрації, яка розташована на вул. 20-річчя Перемоги, 51. 

Пункт Незламності розташований в укритті. Це зроблено для безпеки мешканців.

«В укритті зроблено свіжий ремонт, є аварійне освітлення та аварійний вихід. Також в Пункті незламності є генератор на випадок відключення електроенергії. Тут можна підзарядити свої ґаджети та перечекати повітряну тривогу або ж просто зайти зігрітися та випити гарячі напої», – зазначив черговий по місту Артем Нідєлько.

Пункт незламності забезпечений необхідними запасами питної та технічної води, є запаси продуктів та плита для приготування їжі. На випадок, якщо хтось замерзне, в приміщенні є ковдри.

nezlam1

Пункт незламності розрахований на 70 осіб, але за необхідності тут може вміститися більше людей. Він обладнаний протипожежною сигналізацією, є водопостачання та водовідведення.

«У нас було вже декілька серйозних блекаутів під час яких тут було багато людей. Під час тривог останнім часом, коли були масові атаки, то теж приходили люди і перебували в Пункті незламності та укритті», – сказав голова Лівобережної адміністрації ДМР Юрій Федько.
За словами Артема Нідєлька, Пункти незламності готові приймати дніпрян у разі будь-яких небезпек.

За матеріалами Наше Місто.