Руським вдалося неможливе. Мер Філатов розповів про непрості відносини Дніпра та Кривого Рогу

филатов

Мер Дніпра Борис Філатов оприлюднив пост на підтримку Кривого Рога, який долає наслідки найсерйознішої аварії на Карачунівській греблі після потужного ракетного удару у середу, 14 вересня, повідомляє Gorsovet.

Місто дивовижно красивих жінок і неймовірно вольових чоловіків, самодостатнє, вміє як воювати, так і дружити, мовчазне, іноді насуплене.
Це Місто завжди з деякою ревністю ставилося до губернського/обласного центру.
Він – важкий, сильний і "нітрохи не гірший", і "з чого раптом дніпропетровські командуватимуть нами".
З іншого боку, пафосний Дніпро часто з побоюванням дивився на цих "вискочок", особливо коли вони "полізли в наші справи".


Десятиліттями і більше ми борсалися в безглуздій дихотомії наших відносин, яку, схоже, не вдалося подолати навіть Олександру Миколайовичу Полю, "Степовому Колумбу", якому як Дніпро, так і Кривий Ріг завдячують майже всім.
Відлуння цієї нехай не ворожнечі, а ірраціональної конкуренції, вилилося в те, що майже вісім (!) років ми з'ясовували стосунки з Олександром Вілкулом.
Як політично, так і медійно.
Для того, щоб з 25 лютого через день дзвонити один одному і кричати в слухавку: "Саня (Боря), якщо якась допомога потрібна, то ти відразу маяч! Я особисто до тебе приїду!"

Руським вдалося неможливе.
Не просто зробити нас єдиною країною.
Вони навіть змусили дніпрян зазирнути в себе і зрозуміти, що, виявляється, ми завжди ніжно і без жодних сумнівів любили і поважали Кривий Ріг.
Місто напрочуд красивих жінок і неймовірно вольових чоловіків.

фил

Нагадаємо, Кривий Ріг усю ніч долав наслідки ракетного удару. Ми писали, що у місті відбувається зараз.