"Сади перемоги": громади Дніпропетровщини можуть отримати грант

сад15

Всеукраїнська програма «Сади Перемоги» запропонувала громадам Дніпропетровщини взяти участь у конкурсі грантів. Переможці отримають до 250 тис грн на втілення проєктів.

Про це повідомляє Gorsovet з посиланням на ДніпроTV

Учасники мають запропонувати ідеї, які сприятимуть розвитку сільського господарства в умовах війни. Приєднатися можуть органи місцевого самоврядування у співпраці з комунальними установами, фермерами, виробниками сільськогосподарської продукції.

Дедлайн подачі заявок – 30 листопада. Перелік документів, умови реєстрації та критерії оцінювання – тут.

Кошти гранту можна використати на техніку для обробки землі, необхідні засоби для вирощування, зберігання і переробки сільськогосподарської продукції, впровадження новітніх технологій.

Заявниками можуть бути органи місцевого самоврядування самостійно чи у співпраці з:

  • іншими громадами;
  • комунальними установами та НГО;
  • малими та середніми фермерами, кооперативами тощо;
  • асоціаціями та обʼєднаннями виробників с/г продукції.

Додаткова інформація за адресою: [email protected]

Конкурс реалізується у партнерстві з Міністерством аграрної політики та продовольства України, проекту «Супровід урядових реформ в Україні», АТ «Укргазвидобування» та БО «Благодійний Фонд «МХП-Громаді» з метою підвищення продовольчої безпеки громад, розвитку вирощування, переробки, зберігання вирощеної сільськогосподарської продукції та підвищення зайнятості населення.

«Сади Перемоги» – це ініціатива проекту SURGe «Супровід урядових реформ в Україні», що фінансується урядом Канади та впроваджується компанією Alinea International.

Раніше ми повідомляли, #ГородНаПодвірї: дніпряни презентували законсервований врожай з насіння, яке їм роздали в рамках акції.

Потрібна допомога для пораненого на Донеччині поліцейського з Дніпра.