Садки мрії: всі з нетерпінням чекають відкриття (ВІДЕО)

Screenshot_2185

Дитячі мрії –  реальні. На Дніпропетровщині реконструюють два дитсадки. У Чкаловому роботи вже на фініші, а у Павлопіллі ще триває модернізація дошкільного закладу, повідомляє "ДніпроTV".

           Чкалівський дитсадок «Берізка» давно чекав на новосілля. За довгобуд ніхто не брався декілька десятиліть. Новий корпус почали зводити у 90-ті, але роботи заморозили.

Screenshot_2184

Анна Сторожук, мешканка Чкалового: “В мене маленький онук, йому 5 рочків. Чекаємо із нетерпінням, коли він нарешті зможе відвідувати такий гарний та сучасний садочок».
           За короткий час підрядники вже облаштували ігрові майданчики з альтанками та гойдалками, посіяли газон, та навіть висадили дерева. Наразі закінчують ремонт всередині будівлі.

Нікон Білокур, головний інженер підрядної організації: “Закончили очень большой объем работ. Мы провели все коммуникации, закончили внутреннюю отделку. У нас каждая группа имеет разные цвета стен”.
           Облаштували велику залу для проведення свят і спортивних занять, пральню та харчоблок із їдальнею, також приміщення для зберігання продуктів.

Людмила Мельохіна, заступниця сільського голови: “Громада ніколи не стояла осторонь таких подій в селі. Проводяться тендери на закупівлю текстилю, меблів”.
           Наразі у селі велика черга до дитсадка, та завдяки реконструкції, ситуація змінюється на краще.

Володимир Орлов, перший заступник голови Дніпропетровської облдержадміністрації: “В рамках програм президента України В. Зеленського «Велике будівництво», розбудовуємо соціальну інфраструктуру області, створюємо сучасні умови для виховання наших маленьких мешканців”.
                4  нові групи зможуть прийняти понад 80 малюків.