Шанс покращити знання та отримати високі бали на тестуванні: у Дніпрі відкрилась реєстрація на безкоштовній платформі для підготовки до НМТ-2024

vstupnyky-999x662-1

Дніпровське комунальне підприємство «єДніпро» запрошує учнів зареєструватися на безкоштовній платформі для підготовки до НМТ-2024. Про це повідомляє «Наше місто» з посиланням на міську владу Дніпра.

За словами директора КП «Цифрова трансформація та автоматизація інформаційних процесів міста «єДніпро» Дніпровської міськради Артема Трапезнікова, кращі викладачі міста долучилися до оновлення платформи згідно з програмою НМТ-2024. Вони вже розпочали запис нових уроків з предметів, які додалися цього року, а також розробляють тестові завдання.

«Минулого року викладачі платформи записали 116 відеолекцій та розробили понад 1500 нових тестів. Цього року ми вже розпочали адаптацію платформи до вимог НМТ-2024 та спільно з викладачами знімаємо матеріали з нових предметів: української літератури, іспанської мови та географії. Реєстрація на платформу відкрита для 11-класників з усієї України, не лише Дніпра. Наша мета – допомогти учням з усієї країни якісно підготуватися до НМТ. Минулого року на платформі зареєструвалося понад 30 000 учнів 11-х класів, з них 5 000 – з Дніпра. Цього року ми очікуємо на ще більшу кількість зареєстрованих школярів», – розповів під час брифінгу 25 березня Артем Трапезніков.
Формат НМТ цього року — 3+1, де обов’язковими тепер є не 3 предмети, як торік, а 4: українська мова, математика, історія України та один предмет на вибір (українська література, іноземна мова, біологія, фізика, хімія та географія).

«Учні 11-х класів, не зволікайте з реєстрацією на безкоштовні курси підготовки до НМТ. Це чудовий шанс покращити свої знання та отримати високі бали на тестуванні. Зареєструватися можна вже зараз за посиланням: https://edu.dniprorada.gov.ua/. Заповніть форму, вказавши: ім’я та прізвище, номер телефону, адресу електронної пошти, місто. Команда «єДніпро» перевірить ваші дані та надішле посилання на курс на вказану вами електронну пошту», – додав Артем Трапезніков.